FAQ

Producten

 • Hoe lang kan ik mijn producten bewaren als ik het heb geopend?

  Op de verpakking van ieder product vindt u een icoontje in de vorm van een open pot: dit is de gebruiksperiode na opening van het product.
  9M betekent 9 maanden, 12M betekent 12 maanden, enz.
  Voor voedingssupplementen staat de houdbaarheidsdatum aangegeven.

 • Ik zou graag een gebruiksvoorschrift ontvangen van de producten aangepast aan mijn huidtype. Hoe moet ik dit doen?

  Voor een voorschrift aangepast aan uw huidtype raden wij aan om naar een verkooppunt bij u in de buurt te gaan. Een erkende Académie-depositaire zal een gepersonaliseerde huiddiagnose opstellen om zo de producten aangepast aan uw huidtype te kunnen voorschrijven.
  Om een verkooppunt bij u in de buurt te vinden, gelieve contact met ons op te nemen via het contact formulier "Contact".
  of het contactformulier in te vullen in onze rubriek"Verkooppunt". U krijgt dan de dichtstbijzijnde adressen.
  U kunt overigens ons online huiddiagnose formulier invullen, Huiddiagnose Zo krijgt u een persoonlijk advies zodat u bij een van onze verkooppunten uw beautyproduct kunt aanschaffen.

 • Ik zou graag proefjes van uw producten ontvangen. Wat moet ik doen?

  Académie Scientifique de Beauté levert geen proefjes op aanvraag. Wij zijn ervan overtuigd dat een product, een proefje moet worden voorgeschreven door een erkende Académie-depositaire en dit wordt dan bepaald naargelang uw huidtype en uw behoefte. Daarom moet er eerst een huiddiagnose opgesteld worden.

Verkooppunten

 • Wat is een geautoriseerd Académie-verkooppunt?

  Een geautoriseerd verkooppunt biedt u de zekerheid dat de schoonheidsspecialiste een opleiding heeft genoten volgens onze werkmethodes. Zij kunnen u perfect adviseren betreffende onze producten en salonbehandelingen uitvoeren.

Internet

 • Kan ik uw producten te koop vinden op internet? Indien ja, welke voorzorgsmaatregelen dienen er genomen te worden?

  U kunt onze producten vinden op internet.
  Wij herinneren u eraan dat Académie Scientifique de Beauté Nederland niet rechtstreeks producten online verkoopt dus wij zijn verplicht u te waarschuwen betreffende online verkoop.
  De online aankoop van Académie Scientifique de Beauté-producten is op eigen risico gezien het product zou kunnen afgeleid zijn van de oorspronkelijke verkoopkanalen.
  Académie Scientifique de Beauté kan niet verantwoordelijk geacht worden voor veiligheids- en kwaliteitsmaatregelen als gevolg van een online aankoop buiten een geautoriseerd verkooppunt.
  Om een geautoriseerd verkooppunt te vinden, gelieve met ons contact op te nemen.

Samenwerking

Media

Diversen